Välkommen till Schablononline! Skandinaviens bredaste sortiment av schabloner!

Om projektorstaven

Vill du ha en tuff väggmålning men har ingen overheadprojektor?

Man har de senaste åren ofta sett inredningsprogram på TV där de projicerar upp motiv på väggen och målar. Det var i själva verket en av anledningarna till att vi startade Schablononline.

Genom att använda projicering kan man få upp betydligt mer avancerade och tuffa motiv än med traditionella, utskurna schabloner. Man kan göra en hel väggmålning eller bara en liten barnrumsdetalj. Fördelen med projiceringen är just att man kan ta motiv som inte går att skära ut.

Enda ”problemet” för många har varit att få tag på en projektor som krävs för att göra det. Antingen overhead- eller digitalprojektor.

Vi under det senaste året jobbat rätt hårt på att försöka komma runt detta och nu har vi kommit fram till resultatet: Projektorstaven!

 


Hur fungerar det?
- Projektorstaven är ett enkelt verktyg som gör att i princip alla skapar en projektor av vad som finns hemma.
- Den består av en böjbar metallstav med två fästkuddar, och tillsammans med en vanlig kontorslampa så har man en fungerande projektor! Svårare än så är det inte.

 


Vi har testat en mängd olika typer av lampor och det bästa resultatet får man av de som har en bra reflektor. Antingen direkt i ljuskällan (reflektorglödlampa) eller i koppen på lampan. Det handlar slutligen om att man måste ha en projicerande stråle ljus.

Bästa lampan vi testat är IKEA’s kontorslampa ”FLYGEL” och en sådan eller liknande har nog de flesta hemma. En vanlig läslampa fungerar också bra, men då måste man ha en reflektorlampa, typ som du hittar här.

Vill du ha en fantastisk väggmålning, ta hjälp av våra motiv när du målar en tavla eller om du har någon annan kul idé men saknar en projektor hemma, lägg projektorstaven i din varukorg.

Projektorstavens produktsida finner du här